Gratis Formule 1 kijken

Blog Gratis Formule 1 kijken

Veel mensen in Nederland zijn een groot fan van de Formule 1. Dit zal alleen maar toenemen want Max Verstappen is ook volop aanwezig bij de Formule 1. De GP is dan voor veel mensen ook erg leuk om te kijken en hoe doe je dat? Dit kan soms lastig zijn, want je kunt niet altijd gratis een uitzending of live stream volgen. Toch kunnen wij je wat meer informatie geven en uitleg geven over hoe je (gratis) Formule 1 kunt streamen. 

Formule 1 met abonnement

Een hele tijd geleden, misschien weet je het al niet meer omdat het zolang geleden is, kon je gewoon Formule 1 kijken bij Veronica bijvoorbeeld. Maar na een tijdje zijn de rechten verhuisd en was het niet meer mogelijk. Je kon toch bij Ziggo een abonnement afsluiten en dan kon je het daar nog wel kijken. Het voordeel hiervan is wel dat je het account kunt delen, als je namelijk de Ziggo app hebt dan kun je op drie apparaten inloggen en gewoon kijken. Heeft er iemand die je kent een abonnement, dan kun jij de inlogcode vragen en dan kun je toch ook legaal Formule 1 kijken. Je kunt vanuit je eigen huis gewoon naar de spannende wedstrijd kijken.

Formule 1 streams gratis

Je kunt nog wat anders overwegen en dat noemen ze ook wel het grijze gebied van de livestreams. Meestal zijn deze illegaal door een streamer opgenomen. Het nadeel is wel dat de kwaliteit wat lager ligt, namelijk vaak op 480p tot 720p. Toch is het wel goed te doen want zo kun je alsnog kijken wat je wil! Als je er zelf niet veel geld aan uit wil geven dan zal je het met wat minder moeten doen, maar dan is dit wel het overwegen waard. Bekijk daarom zelf wat voor jou de opties zijn zodat je alles toch goed kunt volgen. Maar als echte trouwe F1 fan vind je het vast niet erg om er wat geld aan uit te geven!

Recente berichten